Ο καιρός εδώ

Διαθεσιμα δωματιαΟι Νηρηϊδες διαθέτουν δύο τύπους δωματίων: διαμερίσματα και studios

Standard διαμερίσματα από 69 €

Οι Νηρηίδες διαθέτουν 3 standard διαμερίσματα στον ισόγειο όροφο. Κάθε standard διαμέρισμα είναι δίχωρο, αυτόνομο και αυτοτελές και απαρτίζεται από τους εξής χώρους:

  • - Mια ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα με δύο ευρύχωρα μονά κρεβάτια το ένα δίπλα στο άλλο ή ένα κρεβάτι διπλό, πλήρη λοιπή επίπλωση, σίδερο σιδερώματος και safe-box.
  • - Ένα καθιστικό με ένα ευρύχωρο μονό κρεβάτι και έναν καναπέ που δίνει δύο επιπλέον κρεβάτια. Στο χώρο του καθιστικού φιλοξενείται και η σύγχρονη λειτουργική κουζίνα με απλή ή κεραμική εστία με δύο μάτια για την προετοιμασία μικρογευμάτων, ψυγείο, απορροφητήρα, βραστήρα, καφετιέρα, τοστιέρα και πλήρη κουζινικό εξοπλισμό, καθώς και τραπεζαρία για 4 άτομα. Ο εξοπλισμός του χώρου ολοκληρώνεται με λεπτή τηλεόραση led 32'', δωρεάν κλιματισμό και δωρεάν πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο Wi-Fi.
  • - Ατομικό μπάνιο με ντουζιέρα με καμπίνα, πετσέτες και στεγνωτήρα μαλλιών.
  • - Ατομικό μπαλκόνι με απεριόριστη θέα προς τον κήπο, το όρος Υψάριον και τη γύρω περιοχή.

Όλα τα Standard διαμερίσματα είναι ιδανικά για τη φιλοξενία τετραμελών ή και πενταμελών οικογενειών (3 ενήλικες και 2 παιδιά) με μικρή extra χρέωση για το πέμπτο άτομο, κατόπιν συνεννοήσεως με τη Διεύθυνση του καταλύματος.Superior διαμερίσματα από 79 €

Οι Νηρηίδες διαθέτουν 2 superior διαμερίσματα στον πρώτο όροφο. Κάθε superior διαμέρισμα είναι επίσης δίχωρο, αυτόνομο και αυτοτελές και απαρτίζεται από:

  • - Mια ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα με ένα υπέρδιπλο κρεβάτι, πλήρη λοιπή επίπλωση, σίδερο σιδερώματος και safe-box.
  • - Ένα καθιστικό με ένα ευρύχωρο μονό κρεβάτι και έναν καναπέ που δίνει δύο επιπλέον κρεβάτια. Στο χώρο του καθιστικού φιλοξενείται και η σύγχρονη λειτουργική κουζίνα με κεραμική εστία με δύο μάτια για την προετοιμασία μικρογευμάτων, ψυγείο, απορροφητήρα, βραστήρα, καφετιέρα,τοστιέρα και πλήρη κουζινικό εξοπλισμό, καθώς και τραπεζαρία για 4 άτομα. Ο εξοπλισμός του χώρου ολοκληρώνεται με λεπτή τηλεόραση led 32'', δωρεάν κλιματισμό και δωρεάν πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο Wi-Fi.
  • - Ατομικό μπάνιο με ντουζιέρα με καμπίνα, πετσέτες και στεγνωτήρα μαλλιών.
  • - Ατομικό μπαλκόνι και επιπλέον πολύ μεγάλη σκεπαστή βεράντα με απεριόριστη θέα από πιο ψηλά προς τον κήπο, το όρος Υψάριον και τη γύρω περιοχή.

Όλα τα Superior διαμερίσματα είναι ιδανικά για τη φιλοξενία τετραμελών ή και πενταμελών οικογενειών (3 ενήλικες και 2 παιδιά) με μικρή extra χρέωση για το πέμπτο άτομο, κατόπιν συνεννοήσεως με τη Διεύθυνση του καταλύματος.Studios μονόχωρα από 49 €

Οι Νηρηίδες διαθέτουν, επίσης, studios που είναι κατάλληλα για τη φιλοξενία δύο ατόμων.

Τα studios είναι μονόχωρα και απαρτίζονται από έναν ενιαίο χώρο με μία κρεβατοκάμαρα με δύο ευρύχωρα μονά κρεβάτια το ένα δίπλα στο άλλο και την απαραίτητη λοιπή επίπλωση, καθώς και ένα πολυκουζινάκι με 2 μάτια για την ετοιμασία μικρογευμάτων, απορροφητήρα, ψυγείο, κουζινικά σκεύη, βραστήρα, καφετιέρα και τοστιέρα.

Ο χώρος συμπληρώνεται από ατομικό μπάνιο, το οποίο διαθέτει ντουζιέρα με καμπίνα, πετσέτες και στεγνωτήρα μαλλιών.

Τα studios περιλαμβάνουν, επίσης, στον εξοπλισμό τους μοντέρνα λεπτή τηλεόραση led 32'', δωρεάν κλιματισμό και δωρεάν πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο Wi-Fi. Είναι ισόγεια, με εύκολη πρόσβαση με ράμπα, και ανοίγονται σε υπαίθριο χώρο με πολλή θέα.Νέα studios δίχωρα από 49 €

Στις Νηρηίδες έχετε ακόμα τη δυνατότητα να ενοικιάσετε 2 νεόχτιστα studios στο ημιυπόγειο του καταλύματος, ευάερα και ευήλια, φτιαγμένα με μεράκι. Είναι δροσερά, απολαυστικά για τις πολύ ζεστές ημέρες του Καλοκαιριού, και ιδανικά για άτομα που έχουν ευαισθησία στον κλιματισμό.

Αποτελούνται από μια κρεβατοκάμαρα με δύο ευρύχωρα μονά κρεβάτια το ένα δίπλα στο άλλο και πλήρη λοιπή επίπλωση, safe-box και σίδερο σιδερώματος, και ένα καθιστικό με δύο καναπέδες - παιδικά κρεβάτια. Η κρεβατοκάμαρα χωρίζεται από το καθιστικό με μοντέρνο διαχωριστικό από κρύσταλλο και αλουμίνιο, και όχι με τοίχο.

Ο χώρος συμπληρώνεται από μία λειτουργική κουζίνα με σύγχρονη κεραμική εστία με δύο μάτια για την ετοιμασία μικρογευμάτων, απορροφητήρα, ψυγείο, κουζινικά σκεύη, βραστήρα, καφετιέρα και τοστιέρα, και από τραπεζαρία για 4 άτομα. Το ατομικό μπάνιο διαθέτει ντουζιέρα με καμπίνα, πετσέτες και στεγνωτήρα μαλλιών. Μοντέρνα λεπτή τηλεόραση led 32'', δωρεάν κλιματισμός και δωρεάν πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο Wi-Fi αποτελούν, επίσης, στοιχεία του εξοπλισμού των studios, για τα οποία διατίθεται ιδιαίτερος χώρος στην αυλή, με τραπέζι και καρέκλες.

Τα studios, παρότι είναι τετράκλινα, προσφέρονται σε πολύ συμφέρουσα οικονομική τιμή.Τύπος διαμονής Χαμηλή περίοδος
από 24/05 έως και 13/06
και από 09/09 έως και 30/09
Υψηλή περίοδος
από 14/06 έως και 08/09
Standard Διαμέρισμα (ισόγειο) 69€ 88€
Superior Διαμέρισμα (πρώτος όροφος) 79€ 99€
Studio μονόχωρο (ισόγειο) 49€ 63€
Studio δίχωρο (ημιυπόγειο) 49€ 63€

Φιλοξενία ενός επιπλέον ατόμου (πέραν των τεσσσάρων) πραγματοποιείται μόνο στα διαμερίσματα και χρεώνεται με 5€ τη βραδιά επιπλέον της κανονικής τιμής, κατόπιν συνεννοήσεως με τη Διεύθυνση του καταλύματος.

Έλεγχος Διαθεσιμότητας
Πώς γίνεται η κράτηση;


Για να κάνετε κράτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται εδώ.

Για να ισχύει η κράτηση, πρέπει να μας στείλετε ως προκαταβολή το 25% του συνολικού ποσού της κράτησης, καταθέτοντάς το σε αριθμό λογαριασμού Τραπέζης που θα σας δώσουμε.

Το υπόλοιπο οφειλόμενο ποσό θα το εξοφλήσετε με την άφιξη στο ξενοδοχείο.Σε περίπτωση ακύρωσης θα πρέπει να μας ενημερώσετε 21 ημέρες πριν την άφιξη, αλλιώς η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Εάν η ενημέρωση ακύρωσης γίνει 21 ημέρες πριν την άφιξη, η προκαταβολή επιστρέφεται. Τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν τον πελάτη.